Året 2013

2013 har varit ett händelserikt år med otroligt mycket minnen som jag tar med mig.
 
Januari- Började året med att kicka igång träningen, höll dock bara i sig sisådär två veckor och ersattes med fika stunder på stan och promenader i vintersolen
 
Februari- Kom igång ordentligt med praktiken och stormtrivdes. Jag önskade att dygnet hade fler timmar och fördelade min tid bäst jag kunde på skola, vänner och nöjen.
 
Mars- Denna månad tog träningen fart igen. Hade mitt sista sportlov och gick och längtade till gröna gräsmattor och blommande träd.
 
April- Kände ångest och panik över att inte veta vad som skulle hända till hösten samtidigt som längtan efter studenten var enorm. Vardagen fylldes av prov och inlämningar men också härliga stunder med mina favoriter.
 
Maj-Började se en ljusning med skolan, alla började gå barbent och studenten började kännas verklig. Det var dags för mösspåtagningen, en dag fylld av skratt och festligheter från tidig morgon till sen kväll.
 
 
Juni- årets bästa månad. Sol, utekvällar och STUDENTEN! Bästa vän var först ut och det firade vi långt in på natten.
 
 
Sen var det äntligen dags för min tur. Trots att regnet öste ner större delen av dagen så var det ändå en av mina bästa. Det är helt klart det roligaste jag varit med om och lättnaden över att ha klarat skolan så pass bra var otroligt skönt.
 
Juli- jobbade på DinSko och började se en ljusning inför hösten då jag lovades lite arbete. Åkte iväg på fjällvandring 10 dagar och även där förföljdes jag av regn. Men det var en rolig upplevelse ändå och det var riktigt häftigt
.
Augusti- Tog ett par dagar ute i Bandsjön och njöt till fullo. Allt var perfekt. Grillade, badade och spelade sällskapsspel på nätterna.
September- Hösten kom och jag jobbade och tränade. Fick in bra rutiner och det kändes helt okej att löven började falla för jag hade haft en underbar sommar.

Oktober- Jobbade mer eller mindre varje dag och det var jag glad för. Tog till vara på de lediga dagarna genom att vara ute och träffa bästa vän. Åkte ner till pappa en vecka och fick vara ledig och ha kvalitets tid med honom.
 
November- Fanns bara tid för arbete men jag var glad för det innebar pengar och att månaden snabbt var över.
 
December- En mysmånad rakt igenom. Vädret gav inte någon vidare julkänsla men det gjorde inte så mycket. Jag fick fira jul med familjen och äta god mat. Det nya året firades in med nya och gamla vänner ute i Njurunda.
 
 
Jag tror att 2014 kommer bli minst lika bra, åtminstone hoppas jag det i alla fall!
/ frida